Du har 1.500,- igjen til fri frakt*

Salgsbetingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

PRIS
I prisene inngår det moms med 25%. Ved bekreftet bestilling kan prisene bare endres av hendelser som Outdoormotor ikke kan styre over – f.eks. vesentlige endrede innkjøpspriser, valuta forandringer eller endret moms.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden.
Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Leveringstid
Vår leveringstid er normalt 2 til 7 arbeidsdager, regnet fra dagen etter du legger inn din bestilling, avhengig av om produktene finnes på Outdoormotors eget lager eller om de bestilles på anmodning direkte fra leverandørens lager. Så fort varen(e) har forlatt vårt lager overgår leveringsansvaret til fraktfirmaet som leverer din ordre innenfor gitt tid. Outdoormotor kan ikke gi noen form for leveringsgaranti for varer som ikke finnes på lager ved bestillingstidspunkt eller for varer som har forlatt vårt lager. Det betyr at den totale leveringstiden før varen kommer frem til deg kan bli lengre enn hva som angis som normalt for valgt fraktmåte dersom transportøren selv forårsaker en forsinkelse.

Leveringsmåte
Posten Norge – BRING
Bestillinger leveres som pakkepost. Det innebærer at godset sendes til din nærmeste Posten Norge i Butikk hvor du henter pakken.
Når din leveranse ankommer til Posten Norge vil det bli sendt en SMS-melding til deg. Det er derfor viktig at du oppgir ditt korrekte mobilnummer ved bestillingen. Pakker som ikke hentes ut vil etter 14 dager bli returnert til avsender.

OBS!
Ordre over 1500NOK kvalifiserer for gratis frakt. Dette inkluderer ikke tunge og plasskrevende produkter

Force Majeur
Er Outdoormotor.no forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering – eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den, hevdes Force Majeur. Som Force Majeur regnes eksempelvis brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valutarestriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt. I et slik tilfelle er Outdoormotor.no fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den mangelfulle vares kjøpesum.

Betaling
I kassen kan du velge mellom betalingsmåtene kortbetaling, betal innen 30 dager eller del opp i opptil 24 mnd fra Klarna. Alle betalingsmåter håndteres av Klarna. Outdoormotor garanterer at de betalingsmåter som tilbys på Outdoormotor.no er trygge. Outdoormotor tilbyr en sikker kortbetaling med VISA og MasterCard i samarbeid med Klarna. Ved betaling med kort sendes kunden videre til en sikker side der kunden trygt kan fylle i kortinformasjonen og gjennomføre betalingen.
Outdoormotor håndterer aldri kundens kortinformasjon.Samtlige priser oppgis i norske kroner inklusive moms. Eventuell fraktkostnad tilkommer, avhengig av hvilket fraktalternativ som velges ved bestilling.

Personopplysninger
Med kundens registrering og bestilling godkjenner kunden at Outdoormotor lagrer og bruker kundens informasjon for å fullføre sine engasjement mot kunden. Overføringen av personinformasjon skjer kryptert via SSL. Outdoormotor lagrer en viss kommunikasjon som Outdoormotor har med kunden via telefon eller e-post, for å kunne oppfylle den service som kunden forventer seg av Outdoormotor. Outdoormotor vil aldri utlevere kundens personopplysninger til tredjepart. Jfr. Personvernloven har kunden rett til å få den informasjonen som selskapet har registrert. Om informasjonen er feil, ufullstendig eller irrelevant kan kunden begjære at informasjonen skal rettes eller fjernes. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg.

Informasjonen du leverer om deg selv brukes av Outdoormotor og våre samarbeidspartnere for betaling og levering. Vi garanterer at ingen opplysninger om deg selges eller føres videre til en tredjepart. Outdoormotor bruker kundeopplysninger fra kunderegisteret for utsendelser av våre produkter via SMS og e-post. Du får vårt nyhetsbrev når du går igjennom kassen, og du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev når du registrerer deg som kunde. Du kan når som helst melde deg ut fra vårt nyhetsbrev, enten via linken i nyhetsbrevet eller ved å kontakte vår kundeservice.

FORETAKSINFORMASJON

Postadresse: Elvegata 10, 2500 Tynset

Besøksadresse: Elvegata 10, 2500 Tynset

Telefonnummer: +47 62 47 20 00

E-postadresse: kundeservice@outdoormotor.no

Outdoormotor.no drives av Outdoormotor Tynset AS. Org nr: 983 469 272